Collegium Musicale sai poole aastaseks


Kogunesime selleks puhuks Nõmmele Toiduakadeemiasse. Seal ootasid meid erinevaid toiduained ja  lauljad said jaguneda tiimideks: meekana tiim ingveri ja apelsiniga, ahjupeedi-kitsejuustutiim, lõhetiim, risototiim,  salatitiim ja magustoidutiim. Arno valis risototiimi – tal pidavat risotos must vöö olema! (Ja  see osutus tõeks!) Anna-Jaanika-Marta koondusid ühiselt küpsetusvormide ümber, Helina-Merje ja Joel askeldasid ahjulõhega.  Tenorid mässasid peedi ja salatiga ning Ott &Co proovis kana peal kätt. Kui toidud valmis, rääkis meedia- ja spordimees Raul Rebane meile Gerd Kanterist ja meist endist.  Sellest, kuidas mõelda ja kuidas tegutseda. Ja Kanteri autogrammiga raamat nüüd meil igaühel öökapil:)